Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?

Hoe snel wordt mijn bestelling geleverd?

Wij besteden zorg en aandacht aan een goede verzending van jouw bestelling. Indien voorradig, streven ernaar om je bestelling op werkdagen binnen 24 uur te verwerken en te verzenden. Een bestelling die je in het weekend plaatst, word op maandag bij ons verwerkt.

Afhankelijk van het land van bestemming, duurt een levering binnen Europa 1 tot 5 werkdagen.

Door enorme drukte kan het soms voorkomen dat we jouw bestelling later bezorgen. In zo’n situatie doen we er alles aan om je bestelling alsnog binnen 48 uur te verzenden.

Bezorging rond feestdagen?

Houd er rekening mee dat de feestdagen de bezorging en afhandeling van je bestelling kunnen vertragen, zorg ddaarom dat je tijdig besteld!

Wat zijn de bezorgkosten van mijn bestelling?

WVoor landen binnen de EU rekenen wij geen verzendkosten voor bestellingen boven de € 99,-. Voor landen buiten de EU is dit voor bestellingen boven de € 200,-. In alle andere gevallen brengen wij onderstaande verzendkosten in rekening.

Verzendkosten binnen de EU

België € 7,50
Bosnië  € 33,00
Bulgarije  € 24,00
Denemarken  € 9,50
Duitsland  € 7,00
Estland  € 14,00
Finland  € 19,00
Frankrijk  € 11,60
Griekenland  € 26,00
Hongarije  € 12,50
Ierland  € 14,00
Italië  € 15,00
Kroatië  € 23,00
Letland  € 16,00
Litouwen  € 16,00
Nederland  € 5,75
Noorwegen  € 47,50
Oostenrijk  € 9,50
Polen  € 12,50
Portugal  € 14,00
Roemenië  € 22,00
Servië  € 38,50
Slovenië  € 14,00
Slovakije  € 13,00
Spanje  € 15,00
Tsjechië  € 12,50
Verenigd Koninkrijk  € 11,00
Zweden  € 12,50
Zwitserland  € 50,00

Door wie wordt mijn bestelling geleverd?

Wij verzenden je bestelling doorgaans middels DPD Home. DPD bezorgt pakketten standaard van maandag tot en met vrijdag en (wanneer aangegeven) op zaterdag. Zodra jouw bestelling in ons magazijn klaar staat voor verzending, ontvang je per e-mail een traceercode zodat je jouw pakket op ieder moment van de dag kunt volgen.

Wordt een bestelling van meerdere artikelen in 1 keer bezorgd?

Ja, wanneer je iets bestelt bij HMX Racing Racewear, wordt je bestelling standaard in een keer verzonden. Het artikel met de langste levertijd bepaald wanneer je bestelling bezorgd wordt. Wil je een product liever eerder ontvangen? Plaats dan twee afzonderlijke bestellingen.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben tijdens de bezorging?

Ben je niet thuis om je bestelling in ontvangst te nemen? Op het niet-thuis-bericht, dat door de pakket bezorger voor je word achtergelaten, lees je wat je kunt doen om alsnog je pakket in ontvangst te nemen.

Mijn bestelling is niet compleet of beschadigd geleverd, wat nu?

Neem alsjeblieft direct contact op met onze klantenservice, wij staan klaar om je te helpen.

Hebben jullie ook een winkel waar ik kan passen?

Ja wij hebben naast een webwinkel ook een fysieke winkel. Dus mocht je een keer in de buurt van Veldhoven zijn, dan kan je altijd een keer langs komen om te passen. De koffie staat klaar!

Onze adresgegevens

HMX Racing
De Run 4425
5503LS VELDHOVEN
Nederland

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Ja, je kan je bestelling op werkdagen (maandag t/m vrijdag) van 09:30 tot 17:00 uur bij ons ophalen. Maak wel eerst een afspraak middels onze klantenservice zodat je er zeker van bent dat je bestelling klaar staat.

Kan ik ook cash afrekenen bij het afhalen in jullie winkel?

Ja dat is geen probleem. Bestel je product eenvoudig via onze webwinkel en kies bij verzending voor ‘afhalen’. Bij betaling kies je voor bank overboeking. Bij afhaling kun je dan contant of met pin betalen.