Hoe retourneer ik mijn bestelling?

Je hebt het recht om tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld.

De herroepingstermijn verstrijkt 14dagen na de dag:

  • waarop het artikel in je bezit is.

Je kunt een artikel alleen retour sturen als:

  • het artikel compleet is.
  • ongebruikt, onbeschadigd en ongewassen is. *
  • het, voor zover mogelijk, in de originele staat en verpakking met aangehecht label/kaartje.
  • het niet is uitgesloten van het herroepingsrecht.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht, kun je ons een e-mail sturen via info@hmxracing.com. Om een pakket te kunnen retourneren heb, je een retourlabel nodig. Dit label kun je zelf aanmaken in het retourservice portal. Print de retourlabel uit en bevestig deze op het pakket over de originele adres sticker.

Vanaf het moment dat je het retour bij ons hebt aangemeld, heb je nogmaals 14 dagen de tijd om je bestelling daadwerkelijk aan ons retour te sturen!

* Let op, wij kunnen kosten in rekening brengen voor de waardevermindering als een retour gestuurd product beschadigd of gebruikt is.

Uitgesloten van het herroepingsrecht

Sommige artikelen zijn uitgesloten van het herroepingsrecht en kun je niet aan ons retourneren. Dit omdat deze producten overeenkomstig de door jouw ingevoerde specificaties zijn gemaakt/aangepast. Waaronder op maat gemaakte of vermaakte kleding, gepersonaliseerde kleding zoals cross shirts en digitale en en/of fysieke cadeaubonnen. De verkoop van deze producten is na een succesvolle betaling definitief.

Kosten van retourneren

Enkel het risico en de verzendkosten voor het retour sturen van jouw locatie naar ons magazijn zijn voor jouw rekening.

Het aankoop bedrag met de eventueel in rekening gebrachte (standaard) verzendkosten voor de heenzending, zullen wij binnen 14 dagen na aanmelding aan je terugstorten. Mits wij je retour binnen die termijn in goede orde retour hebben ontvangen. Wij betalen je altijd terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij ons hebt betaald.

Stuur met je retourzending altijd de verkregen factuur of pakbon mee, zodat wij je ontvangen retourzending snel kunnen afhandelen. De factuur heb je ontvangen per e-mail, de pakbon wordt met de bestelling meegezonden. Behoud je een deel van de bestelling, dan betaal je voor het verzendklaar maken, controleren, transporteren en bezorgen van je bestelling een bijdrage in de verzendkosten.

Verwerking retourzendingen

Je retourzending wordt over het algemeen binnen 5 werkdagen, na ontvangst door ons verwerkt. Je ontvangt van ons een e-mail zodra we jouw retour hebben verwerkt. Het aankoopbedrag storten wij binnen 14 dagen terug op je rekening. Wij betalen je altijd terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij ons hebt betaald.

Retouradres

HMX Racing
De Run 4425
5503LS VELDHOVEN
Nederland